top of page

next primitiv event

published soon

PRIMITV

IV

Op Hemelvaartsdag 25/5 bruist Axel van de festiviteiten. PRIMITIV opent haar deuren voor alweer haar vierde editie. Van 12 tot 22 uur kun je vrijblijvend binnenlopen.

 

Vanaf 15.00 uur speelt de band VONK! een jazzy getinte akoestische popsessie wat helmaal past bij de sfeer van PRIMITIV. 

Natuurlijk ook heerlijke bites: we serveren de succesgerechten van de afgelopen edities. Voor een lekker bite on the go kun je terecht bij onze foodtruck in de Passage. 

Reserveren hoeft niet. Wil je toch zeker zijn van een plekje? Laat het ons weten.

PRImitiv concept
Voor groepen

PRIMITIV is een blijvend concept gedurende de wintermaanden. Buitenom de event dagen is het mogelijk een PRIMITIV experience te reserveren voor groepen vanaf 8 personen. PRIMITIV biedt de ideale setting om met familie, vrienden, collega's of zakenrelaties te genieten van een interactief en stoere beleving.

Bites & coins

bites & coins

Tijdens het event werken wij met munten voor bites, dranken of supplementen. In de Passage kun je munten kopen aan de kassa. 
 

Alle bites worden gedurende de dag klaargemaakt, maar worden niet allemaal doorlopend geserveerd. Laat je verrassen door de bereidingen van het moment. Of kom vroeg en geniet van álle demo's en bites. 

1 munt = € 2,50
Bites
2-3 munten
DIgestieven
2 munten
Speciaalbier
2-3 munten
Wijn
2-3 munten
BIer
1 munt
Non-alcoholische dranken
1 munt
bottom of page