top of page
OUTDOOR-FOOD-EXPERIENCE

POWERED BY À TABLE

Stoere bites

Eten is een beleving. Alles mag meer tijd en aandacht hebben: de gerechten en het moment van samen genieten. Het héle jaar door. Kom genieten van overheerlijke stoere bites en beleef de experience. Gezellig bijpraten rond het vuur met een mooi glas malt whisky of speciaalbier. Tijdens PRIMITIV beleef je in een ongedwongen sfeer het verhaal van outdoor cooking en kan je volop genieten van heerlijk eten en drinken.

primitiv partners

Keurslager de Zeeuw
Yakiniku
OFYR
JOSPER 
Combekk
À Table

Locatie en initiator van dit stoer concept. De jarenlange ervaring met klassieke en innovatieve bereidingen vormt een stevige basis voor jouw food experience. Gastheer Edwin verlaagt de drempel door je uit te nodigen in zijn wereld 'aan het vuur' en te werken met pure producten tijdens PRIMITIV.

dollop.media

Creatief brein en concept ontwikkelaar van PRIMITIV. Sara Jansen is verantwoordelijk voor het tot leven brengen van het verhaal in woord en beeld. Dollop.Media richt zich op online marketing en communicatie voor bedrijven in B2C en B2B met aandacht voor het authentiek verhaal van de ondernemer. 

BACK TO BASIC

Outdoor cooking is booming! Eeuwenoude kooktechnieken worden door hedendaagse apparatuur in een nieuw jasje gestoken en toch gaat het om 'the basics'. Tijdens PRIMITIV maken we de verschillende technieken onderdeel uit van de ervaring. Je wordt getrakteerd op heerlijke bites en leerzame demo's. Hoe ga je om met vuur en temperaturen en wat doen producten onder die omstandigheden. Wil jij weten hoe je een vette vis roostert zonder verkoling, kalkoen aan het spit gaart of een bereiding in klei? Tijdens PRIMITIV maak je kennis met de Josper, een Kamado, de OFYR, Dutch oven en zelfs koken op open vuur of in warme as.

sfeerimpressie

10-11-12 december

GALLERY

Westmalle
Hazenpoten
Wintertuin_terras
volle_ofyr
VIs
Mannen-koken
groente-snijden
BGE

CONTACT & LOCATION

Een vraag of feedback? laat het ons weten

Bericht ontvangen!

reserveringen: online

info:primitivinfo@gmail.com

Passage, Axel

PRIMITIV is doorlopend te reserveren voor groepen vanaf 8 personen.

De volgende event dagen worden op de website gepubliceerd.

CONTACT

ONTVANG PRIMITIV IN JE MAILBOX

| MIS GEEN ENKELE UPDATE

bottom of page