top of page

Helvetica Light is een gemakkelijk te lezen lettertype met hoge en smalle letters. Het werkt goed op bijna elke site.

PIZZA & MORE

ONTVANG primitiv IN JE MAILBOX | MIS GEEN ENKELE UPDATE

OVER ONS

PIZZA & MORE

over ons
In de passage van Axel vindt je de stadstuin van Restaurant À Table. Vanaf 2016 ook huisvesting van ons PRIMITIV concept    In December 2017 hebben wij hier een nieuwe buitenkeuken gerealiseerd, zodat we onder alle weersomstandigheden goed kunnen werken.

In deze keuken hebben wij een Italiaanse steenoven gebouwd, die uitsluitend met hout gestookt wordt.

In Januari hebben we daardoor Pizza & More kunnen opstarten, een concept om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Stap binnen voor the Italian way: kwalitatief goede pizza's, en andere gerechten ("MORE") voor een schappelijke prijs. Je kunt uitstekend tafelen in een relatief korte tijd. De kaart biedt voor ieder wat wils. Niet voor niets weet jong en oud ons outdoor concept te vinden voor de unieke sfeer waarin iedereen zich thuis voelt.

Social deal

check facebook

Iedere week wordt op Facebook het aanbod gepubliceerd. Met creativiteit serveren we steeds 10 á 12 verschillende gerechten. We variëren regelmatig om je voldoende te verrassen voor een volgend bezoek.

Edwin & Anky Herman

pizza & more

EEN BEETJE EXTRA BELEVING

PIZZA & MORE
Concept
food & wine
Eten in de buitenkeuken zelf is een échte aanrader. Zeker met het gezin. Alles wordt natuurlijk vers bereid met verse ingrediënten. Zie jouw pizza’s de oven inschuiven en er á la minute weer knisperend uitkomen! Je geniet zoveel mogelijk outdoor maar mét comfort. Wil je iets minder "Primitiv" zitten? Dan kun je terecht in de achterste zaal van restaurant À Table. Onze nieuwe buiten keuken is volledig wind en regen dicht te maken.
take away
genieten thuis
Weinig tijd of geen zin om te koken? Alle gerechten op ons menu zijn ook af te halen. Kwalitatief gezien zijn we meer voorstander pizza's bij ons op te eten, want pizza's in een doos is echt niet ideaal, want zoals velen van jullie weten gaan we altijd voor kwaliteit. Doe uw bestelling ter plaatse of telefonisch, dan gaan wij aan de slag! 

Groups

GENIETEN VAN EEN INTERACTIEF EN STOERE BELEVING

Arrangementen
voor groepen

Pizza & More is natuurlijk ook te boeken voor groepen vanaf 12 personen.

Wij beloven u een heerlijk Italiaans outdoor avontuur! Het instap food arrangement, waar delen centraal staat, kost €24,50 pp. Een aangepast voorstel op basis van jouw wensen is ook mogelijk.

Primitiv concept
voor groepen
PRIMITIV is een blijvend concept het gehele jaar door. Buitenom de event dagen is het mogelijk een PRIMITIV experience te reserveren voor groepen vanaf 8 personen. PRIMITIV biedt de ideale setting om met familie, vrienden, collega's of zakenrelaties te genieten van een interactief en stoere beleving.
GROUPS

Restaurant a atable

À TABLE... ENYOING LIVE!

RESTAURANT A TABLE
over ons

PRMITIV Pizza & More is een onderdeel van Restaurant A Table en bied naast dit concept een wisselende menukaart voor elk wat wils en is soms een tikkeltje uitdagend. Nieuwe smaken ontdekken of oude smaken herbeleven, een compleet diner of een heerlijk hoofdgerecht; het is à Table ten voeten uit.

 

Edwin en Anky Herman staan, samen met hun medewerkers, garant voor een avond Genieten met een hoofdletter! Ook voor catering bent u bij ons aan het juiste adres en wilt u alleen één gerechtje eten bent u natuurlijk ook van harte welkom.

SFEERIMPRESSIE

BELEEF HIER DE MOOIE MOMENTEN VAN ONZE BUITENKEUKEN

CONTACT

OPENINGstijden

Pizza & More is geopend vanaf Vrijdag t/m Zondag, vanaf 17.00, ingang via de poort in de passage.

bestellen

Take & Away afhalen kan alleen telefonisch cq persoonlijk contact.

 

Wij zijn telefonisch te bereiken op

06-29311095​

ADres & Contact

PRIMITIV "Pizza & More" 

Passage

4571 GD Axel

T: 0629311095

www.primitiv.eu

info@primitiv.eu

Primitiv is rolstoeltoegankelijk

reserveren

bottom of page