top of page

GRILL CONTEST

ROBUSTE MATERIALEN

YAKINIKU

Word jij blij van de aroma’s van rokend hout? Heb jij uren geduld voor het perfect gegaard stuk vlees? Kortom: ben jij een échte grillmaster? In samenwerking met onze lokale partners Keurslagerij de Zeeuw en Yakiniku voegen we een nieuw element toe aan PRIMITIV V: een grill contest. Deze wedstrijd is niet alleen voor gevorderden want deelname bevat ook een "demo-avond" waarin we alle ins en outs van onze passie met je delen. Zo leer je alles over de kamado grill: zijn werking en voordelen voor de lekkerste bereidingen. Je leer ook alles over de kwaliteit van het vlees, waar moet je op letten en natuurlijk hóe je met deze twee het beste resultaat maakt. We bieden je een ontspannen en gezellige avond aan wat tijdens de grill-contest competitief wordt afgesloten.

 

En de kosten? 'On the house'! 

Waar wacht je nog op? INSCHRIJVEN dus!

Test jouw skills tijdens de PRIMITIV Grill-contest! 

Grill contest

De Zeeuw keurslager

Spelregels

Alle deelnemers werken onder de zelfde condities. Er worden 10 Yakiniku grills beschikbaar gesteld. Deelnemers krijgen vooraf een demo over de werking van deze kamado grill. Daarnaast beschikken de deelnemers over dezelfde selectie kwaliteitsvlees. Binnen deze omstandigheden hebben deelnemers de vrijheid om zo creatief en zo goed mogelijk hun gerecht te presenteren. Het uitserveren van de gerechten gebeurd op vastgestelde tijden gedurende de middag. Een jury zal beslissen wie PIRMITIV grill master 2017 is. Er zal gelet worden op smaak, cuisson en creativiteit.

 
Deelname

Deelnemen kan in duo's. Ieder team werkt op 1 Yakiniku en met 3 stukken vlees. Er is ruimte voor 10 teams. Deelnemen kan vanaf 18 jaar en is geheel op eigen risico. Tijden en een specifiek reglement volgen na inschrijving. Voor meer informatie neem contact op.

Inschrijven
bottom of page