top of page
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle

Next: Pizza & MOre

 

25 feb 2018

OUTDOOR-FOOD-EXPERIENCE

POWERED BY À TABLE

WINTER IS COMING

Een frisse neus, knisperend vuur, een tikkeltje avontuurlijk, sterke verhalen en goed gezelschap. Stoer eten gemaakt in de buitenlucht voor jou! Wie het niet laten kan, kookt mee. Door de toepassing van authentieke kooktechnieken doen pure producten smaken naar meer. Met een goed gevuld glas waar je het warm van krijgt staar je in het vuur en geniet je van het moment.

 

Welkom bij PRIMITIV 

BACK TO BASIC

Outdoor cooking is booming! Eeuwenoude kooktechnieken worden door hedendaagse apparatuur in een nieuw jasje gestoken en toch gaat het om 'the basics'. Tijdens een PRIMITIV event maken de verschillende technieken onderdeel uit van de ervaring. Je wordt getrakteerd op heerlijke bites en leerzame demo's. Hoe ga je om met vuur en temperaturen en wat doen producten onder die omstandigheden. Wil jij weten hoe je een vette vis roostert zonder verkoling, kalkoen aan het spit gaart of een bereiding in klei? Tijdens een PRIMITIV event maak je kennis met de Josper, een Kamado, de OFYR, Dutch oven en zelfs koken op open vuur of in warme as, en als klap op de vuurpijl een echte houtgestookte pizzaoven die zorgt voor diepere smaken

 

Als aanvulling op bovenstaande concept starten we in December met Pizza & More, dit is een zeer laagdrempelig op de Italiaanse keuken gericht concept wat we iedere zondag zullen voeren van 16.00-20.00!!

 

Eten is een beleving. Alles mag meer tijd en aandacht hebben: de gerechten en het moment van samen genieten. Het héle jaar door. Kom genieten van overheerlijke stoere bites of pizza's en beleef de experience. Gezellig bijpraten rond het vuur met een mooi glas malt whisky of speciaalbier. Tijdens een PRIMITIV event beleef je in een ongedwongen sfeer het verhaal van outdoor cooking en kan je volop genieten van heerlijk eten en drinken.

MAAK SMAAK

VAN KENNIS NAAR PASSIE

GROUPS
PRImitiv concept
Voor groepen

PRIMITIV is een blijvend concept het gehele jaar door. Buitenom de event dagen is het mogelijk een PRIMITIV experience te reserveren voor groepen vanaf 8 personen. PRIMITIV biedt de ideale setting om met familie, vrienden, collega's of zakenrelaties te genieten van een interactief en stoere beleving.

primitiv partners

Yakiniku
OFYR
JOSPER 
yakiniku
Combekk
À Table

Locatie en initiator van dit stoer concept. De jarenlange ervaring met klassieke en innovatieve bereidingen vormt een stevige basis voor jouw food experience. Gastheer Edwin verlaagt de drempel door je uit te nodigen in zijn wereld 'aan het vuur' en te werken met pure producten tijdens PRIMITIV.

dollop.media

Creatief brein en concept ontwikkelaar van PRIMITIV. Sara Jansen is verantwoordelijk voor het tot leven brengen van het verhaal in woord en beeld. Dollop.Media richt zich op online marketing en communicatie voor bedrijven in B2C en B2B met aandacht voor het authentiek verhaal van de ondernemer. 

sfeerimpressie

#Kickoff 2016

GALLERY

Westmalle
Hazenpoten
Wintertuin_terras
volle_ofyr
VIs
Mannen-koken
groente-snijden
BGE
CONTACT

CONTACT & LOCATION

Een vraag of feedback? laat het ons weten

reserveringen: online

info:primitivinfo@gmail.com

Passage, Axel

PRIMITIV is doorlopend te reserveren voor groepen vanaf 8 personen.

De volgende event dagen worden op de website gepubliceerd.

Bericht ontvangen!

ONTVANG PRIMITIV IN JE MAILBOX

| MIS GEEN ENKELE UPDATE

bottom of page