top of page

Pizza & More

2 - 6 january 2018

PRIMITIV EVENT

2-6 jan. 2018

Event

Na het sidderend succes van ons eerste seizoen zijn we weer heel enthousiast over de eerste editie van "winter" 2017: PRIMITIV V. Op zondag 26 November trappen we af met een aantal nieuwe belevingen. Met de nieuwe datum vallen we nét in het wild seizoen. Natuurlijk kun je hier invloeden van terug verwachten op de kaart! Verder zijn er altijd nieuwe dingen te beleven. 

Demo's

Demonstraties komen altijd terug op PRIMITIV. Op het programma staat o.a. hazen stropen wat zeker niet mag ontbreken voor de "wild fanaten". Dit zullen we op een discrete plaats doen zodat de gasten die dit liever niet zien er geen hinder van ondervinden. 

Grill contest

We houden ervan je te betrekken in onze beleving. Meedoen en ervaren staat centraal. In samenwerking met Yakiniku en Keurslagerij de Zeeuw organiseren we een Grill contest. De wedstrijd wordt op een boeiende manier geïntroduceerd voor deelnemers met een pre-demo. Lees hier meer.  

Primitiv concept

PRIMITIV is in ongedwongen sfeer genieten van outdoor cooking. Op deze middag kun je genieten van winter street food: small bites die passen bij het wintergevoel. Er zal weer een bijzondere selectie speciaal bieren, whisky's en rumsoorten te krijgen zijn. 

Tickets

We raden altijd aan te reserveren. Tickets zijn € 20,00 p.p. en worden bij de ingang afgerekend.  Hiervoor ontvang je 12 coins voor bites én ben je verzekerd van plaats. 

Wilt u gewoon lekker komen borrelen? Loop gerust binnen

PRIMITIV is een outdoor experience. Bij koude temperaturen kunt u zich lekker warm aankleden.

Bij slecht weer zijn wij genoodzaakt het event te annuleren, dit wordt gecommuniceerd via social media. 

 

*Op deze dag kun je met munten betalen om te genieten van alle dranken.

Bites & coins

bites & coins

Tijdens het event werken wij met munten voor dranken of andere supplementen. In de Passage kun je munten kopen aan de kassa. 
 

Alle bites worden gedurende de dag klaargemaakt, maar worden niet allemaal doorlopend geserveerd. Laat je verrassen door de bereidingen van het moment. Of kom vroeg en geniet van álle demo's en bites. 

1 munt = € 2,50
Bites
2-3 munten
DIgestieven
2 munten
Speciaalbier
2-3 munten
Wijn
2-3 munten
BIer
1 munt
Non-alcoholische dranken
1 munt
bottom of page