top of page

PRIMITIV-PARTNERS

Trots zijn wij op onze PRIMITIV-PARTNERS die bijdragen aan een totale beleving tijdens de event dagen op 10 - 11 - 12 december. Ons enthousiasme voor dit concept is aanstekelijk en hoe gaaf is het om dit met elkaar te delen.


Alleen ga je sneller, samen kom je verder...


Het PRIMITIV thema wordt versterkt door de samenwerking met onze partners. Wij staan achter het idee dat je elkaar beter kunt maken door samen te werken. En beter is ook beter voor jou! Onze gasten worden getrakteerd op een variatie aan stoere indrukken.


De eerste indrukken zijn vastgelegd door Manon Koopman fotografie. De prachtige beelden zijn verwerkt door Sara Jansen van dollop.media in de online creatie van het concept. Tijdens de introductiedagen zijn verschillende partners vertegenwoordigd. Dit is wat je van hen kan verwachten:

Good old Jan van den Broecke, bekend van Gall & Gall en zijn befaamde proeverijen zal aanwezig zijn met een mooi assortiment malt whisky's en speciaalbieren. Alles wat u tijdens PRIMITIV per glas kunt proeven kunt u ook per fles kopen voor thuis. Ook leuk als geschenk tijdens de feestdagen. Fashion partner DETO-JEANS heeft een gave collectie winter accessoires geselecteerd voor de stoere man / vrouw. Pareltjes uit de naastgelegen modezaak worden in een shop-in-shop gepresenteerd. Een verrassende aanvulling is Personal Touch Travel die speciaal voor PIRMITIV op maat geselecteerde reizen aanbiedt passend bij ons thema. Boarden van brede pistes, hiken door Scandinavische landschappen of whisky proeven in Schotland. Streep je bucket list maar af want Ingelijne zet zich in om voor iedereen de perfecte vakantie te selecteren die aan al jouw wensen voldoet. Heb je tijdens PRIMITIV de smaak wel te pakken? Dan kan je met een leuke reis de beleving voortzetten.

De dames van Meisjeshuys in Terneuzen vult het PRIMITIV decor aan met winterse sferen. Meisjeshuys zet de trend op het gebied van stoere, sobere en landelijke woonaccessoires en lifestyle artikelen. Zie je tijdens PRIMITIV een eye catcher voor jouw interieur? In de woonwinkel is nog véél meer te ontdekken. Op culinair gebied wordt PRIMITIV ondersteund door twee partners die een duidelijke rol spelen in de beleving. De Ofyr en Yakiniku staan verspreid opgesteld zodat iedereen verschillende bijzondere bereidingen kan aanschouwen. Deze twee producten zijn zo veelzijdig, de mogelijkheden op het gebied van eten zijn eindeloos! Verder hebben we support van Henno Cysouw die een gelijke visie en passie met ons deelt. Vernieuwend bezig zijn met hoge kwaliteit en mens gericht.


Vanaf woensdag 16 november zijn via PRIMITIV - PARTNERS vouchers te krijgen bij uw aankoop in een van deze ondernemingen. Wanneer u bij PRIMITIV 5 munten koopt ontvangt u tegen inlevering van 1 voucher 2 extra munten gratis. Vouchers zijn te verkrijgen bij:

 
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page