top of page

3 top dagen tijdens PRIMITIV kickoff!

De drie introductiedagen van het PRIMITIV concept waren een groot succes! Met als hoogtepunt een "uitverkochte" zondag kan men terugkijken op een zeer geslaagd weekend. Het concept spreekt een breed publiek aan. Dat was te zien aan onze gasten, van jong tot 'oud' genoot iedereen in volle teugen van de sfeer en de stoere bites. De weergoden waren ons goed gestemd. Het was heerlijk buiten zijn, met lekkere heaters tegen de kou. Onze gasten hebben genoten van de gastvrijheid en vlotte service. Een strakke organisatie en top team hebben de basis gevormd van deze unieke beleving. Het PRIMITIV concept gaat door in de vorm van groepsarrangementen en zal nog enkele keren per jaar terug komen als event. Het outdoor cooking concept is niet gebonden aan een seizoen en kan daardoor het hele jaar door! Heb je het eerste PRIMITIV weekend gemist? Informeer naar de mogelijkheden voor een interactieve beleving met familie, collega's of vrienden.


Aan alle gasten die we hebben mogen ontvangen: Ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid en positieve reacties! Er werd gegeten, gedronken, gelachen, genoten. En zélfs gezongen en gedanst! Voor ons was jullie beleving het succes van ons concept! in een woord SUPER!


Thanks,

Team PRIMITIV

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page