top of page

Dit is PRIMITIV

Een hoop nieuwe stoere indrukken passeren je tijdlijn. PRIMITIV is de nieuwste buzz die de ronde gaat. De lancering was een enorm succes, het heeft veel positieve en nieuwsgierige reacties teweeggebracht. We leggen je graag uit wat je kunt verwachten van PRIMITIV.


PRIMITIV steekt in op de blijvende hype van outdoorcooking en de populariteit van o.a. de kamado BBQ’s (Yakiniku en the BGE). PRIMITIV is een outdoor food experience: een stoer buiten-event waarin eten en vooral gave bereidingen de hoofdrol spelen. Tijdens drie introductiedagen (10-11-12 december) kun je kennismaken met het concept. Back to basic bereidingen met een hoog amusementsgehalte. We gaan een stuk verder dan de open keuken want het is tijdens PRIMTIV niet alleen mogelijk alles van dichtbij te aanschouwen maar je wordt zelfs uitgenodigd deel te nemen aan het vuur. Op de introductiedagen kun je doorlopend genieten van verschillende demo’s en stoere drinks en bites. In tegenstelling tot een foodtruck festival worden alle bites gedurende de dag LIVE klaargemaakt maar zijn niet doorlopend te krijgen. Wat klaar is wordt op dat moment geserveerd.


"We hoeven er niet zo truttig over te doen"


De interessante demo’s nemen je mee in belevingen die nog niet zo lang geleden onderdeel waren van huishoudelijke taferelen of in andere culturen nog volop aanwezig zijn. Dingen die je nog zou kunnen kennen van je grootouders zoals het stropen van hazen of iets dat je op reis tegenkomt zoals in klei verpakte dorade wat in hete as wordt gegaard. Het doel hiervan is te laten zien dat lekker eten niet veel opsmuk nodig heeft. We hoeven er niet zo truttig over te doen. De stoere bites worden aangevuld met stoere dranken waar je het zeker warm van zult krijgen. Jan van den Broecke van Gall & Gall presenteert een selectie malt whisky’s, de betere rum soorten en speciaalbieren die je tijdens PRIMITIV kan proeven.

Het stropen van hazen is een 'kunst' wat Edwin met zijn ogen dicht kan doen.Vroeger stond hij aan het aanrecht van zijn opa te helpen. Opa deed het één keer voor, en ik kon de rest doen."PRIMITIV is een blijvend concept wat na de introductiedagen te reserveren is voor groepen vanaf 8 personen. De ideale setting om met familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties te genieten van een interactief en stoere beleving.We nodigen je uit om deze beleving zelf te ervaren. Een gezellige middag waarin eten en vuur de hoofdrol spelen. Een sfeervolle setting, lekker eten, sterke verhalen en goed gezelschap. Toegang tot PRIMITIV is gratis. In verband met gelimiteerde capaciteit wordt wel aangeraden je tickets te reserveren. Dat kan heel eenvoudig via de website.


Onze passie voor het vak overbrengen en samen de beleving creëren, dát willen we met PRIMITIV bereiken.De beleving begint al online, houd vooral social media en de website in de gaten voor nieuwe updates. Het belooft een smaakvol event te zijn met een rauw randje! Iedereen is welkom. Of je nu met z’n tweeën, je vrienden, familie of collega’s komt, PRIMITIV maakt jouw winter warmer!


*Tegen de kou kun je je kleden en er is volop plaats om je op te warmen. Bij slecht weer zijn we genoodzaakt het event uit te stellen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page