top of page

PRIMITIV New Years Celebration

Zo'n twee weekjes het nieuwe jaar in, na alle traditionele feesten was het een goed moment om nog eens het glas te heffen tijdens de PRIMITIV new years celebration. Wederom werden onze gasten getrakteerd op overheerlijke bites, stoere dranken en een fantastische sfeer.


De weergoden leken ons iets minder gunstig gestemd op een druilerige zondagmiddag maar dat mocht dankzij een bijna volledig overdekt terras de pret niet drukken. Toen de eerste klanken van 'the Bright' uit de speakers klonken stond het buitenterrein vol en knisperde het vuur op volle toeren!


Bij het vallen van de avond is PRIMITIV op zijn mooist. De lichtjes in de oer oude boom dat over het terras hangt, de verwarmde statafels en winterse aankleding maken samen een unieke sfeer. De band viel goed in de smaak met oude bekende en eigen nummers die de zaal uit knalde!

Heb je nog niet van de sfeer kunnen proeven? PRIMITIV III staat al gepland op zondag 26 maart.

.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page