top of page

The sound of heatAlweer een PRIMITIV-ICON die de waarde van outdoor cooking volledig tot zijn recht doet komen. Dat zie je in deze mini docu. Chef Ludo Lefevbre beschrijft het belang van de natuur en kennis van je producten. Veel mensen weten vandaag de dag niet eens waar het eten vandaan komt. Waneer je je echt verdiept in producten leer je meer over hoe lang het duurt voordat iets is ontwikkeld in de natuur en hoeveel werk er in zit. We moeten de natuur meer respecteren. We zijn vervreemd van dit proces. Waarom zou je producten in de winkel kopen die al een week oud zijn? Smaak en geur gaat verloren. Ga eens naar de boer of de markt en voel, ruik en proef je producen. Kies het beste wat er is!


Lefevbre is graag in contact met de natuur, er is niks beters dan je eigen hout sprokkelen, vuur stoken en luisteren naar hoe het hout brandt en knispert. Het vuur controleren is het belangrijkste onderdeel van koken. Daarnaast gebruikt hij graag ál zijn zintuigen. Koken hoeft niet gecompliceerd te zijn. De grootste uitdaging van een chef is iets bereiden wat simpel maar interessant is.Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page